REC LITE

2024

SPARK

Spark är rolig att köra och lätt att dra med de flesta mindre bilar, designad för att maximera ditt sommarnöje på vattnet.

2024

SPARK TRIXX

Med unika Spark Trixx™ är det så enkelt och kul att göra trick att du önskar att dagen aldrig ska ta slut.

FRITID

2024

GTI

GTI-plattformens mångsidiga kapacitet expanderar din horisont på vattnet. Oavsett om din dag består av livlig körning, dragsport, fiske eller en avslappnad tur ger GTI alltid en fantastisk upplevelse.

2024

GTI SE

GTI SE förstärker äventyret med praktiska funktioner, komfort och ett ljudsystem som tar familjenöjet på sjön till nya platser.

TOURING

2024

GTX

En titt på GTX och det syns att den är byggd att vara mer än en vattenskoter. Denna perfekta blandning av komfort, prestanda och rätt nivå av elegans gör det tufft att sluta köra och gå iland.

2024

GTX LIMITED

Överlägsen upplevelse med komforten, funktionaliteten och prestandan hos GTX Limited. Platinastandarden för lyx med matchande effekt.

PERFORMANCE

2024

GTR

Inspirerande kraft till ett överkomligt pris. GTR och GTR-X ökar insatsen med 300 kompressormatade hästkrafter och precisionskontroll för mer spänning vid dina dagar på sjön.

2024

RXT-X RS

RXT-X RS kombinerar en högoktanig attityd med exceptionell säkerhet och praktiska egenskaper, vilket ger den perfekt offshore-prestanda.

2024

RXP-X RS

Höjdpunkten av tävlingsprestanda för vattenskoterförare som vill tänja på de egna gränserna lika mycket som maskinens.

TOW SPORT

2024

WAKE

Wakeboard, skidor eller skate. Vilket du än väljer är Sea-Doo Wake det lättaste sättet att njuta av dragsporter med inbyggd vattensportnöje för total spänning!

2024

WAKE PRO

Wake Pro-modellen erbjuder branschens mest stabila åkning för dragsport. Med massor av kraft och extra plats för att förbereda nästa åk ger denna modell en vattensportupplevelse som ingen annan.

SPORT FISKE

2024

FishPro SPORT

En kombination av spänning, mångsidighet och passion i ett heltäckande paket. Utforska platser som tidigare varit otillgängliga för traditionella fiskebåtar och upplev flexibiliteten med en av världens mest mångsidiga vattenskotrar.

2024

FishPro TROPHY

Vattenskoterentusiaster och inbitna fiskare har drömt om FishPro Trophy med de exklusiva funktioner som verkligen förkroppsligar vad det innebär att äta, sova och andas fiske.

Meny

*mer flikar kommer

Kontakta oss

Vi befinner oss på Mogölsvägen 6 i utkanten av Jönköping.