REC LITE

2023

SPARK

Spark är rolig att köra och lätt att dra med de flesta mindre bilar, designad för att maximera ditt sommarnöje på vattnet.

2023

SPARK TRIXX

Med unika Spark Trixx™ är det så enkelt och kul att göra trick att du önskar att dagen aldrig ska ta slut.

FRITID

2023

GTI

GTI-plattformens mångsidiga kapacitet expanderar din horisont på vattnet. Oavsett om din dag består av livlig körning, dragsport, fiske eller en avslappnad tur ger GTI alltid en fantastisk upplevelse.

2023

GTI SE

GTI SE förstärker äventyret med praktiska funktioner, komfort och ett ljudsystem som tar familjenöjet på sjön till nya platser.

TOURING

2023

GTX

En titt på GTX och det syns att den är byggd att vara mer än en vattenskoter. Denna perfekta blandning av komfort, prestanda och rätt nivå av elegans gör det tufft att sluta köra och gå iland.

2023

GTX LIMITED

Överlägsen upplevelse med komforten, funktionaliteten och prestandan hos GTX Limited. Platinastandarden för lyx med matchande effekt.

PERFORMANCE

2023

GTR

Inspirerande kraft i överkomligt prisläge. GTR ökar spelet med 230 kompressormatade hästkrafter och precisionskontroll för att öka spänningen under dina dagar på sjön.

2023

RXT-X RS

RXT-X RS kombinerar en högoktanig attityd med exceptionell säkerhet och praktiska egenskaper, vilket ger den perfekt offshore-prestanda.

2023

RXP-X RS

Toppen av racingprestanda för vattenskoterförare som vill tänja på de egna gränserna lika mycket som maskinernas.

TOW SPORT

2023

WAKE

Wakeboard, skida eller skate. Vilket du än väljer är Sea-Doo Wake det lättaste sättet att njuta av dragsporter med inbyggd vattensport för spännande nöje på vattnet!

2023

WAKE PRO

Wake Pro-modellen erbjuder branschens mest stabila åkning för dragsport. Med massor av kraft och extra plats för att förbereda nästa åk ger denna modell en vattensportupplevelse som ingen annan.

SPORT FISKE

2023

FISH PRO SCOUT

Lev ditt bästa fiskeliv och ha roligt med familjen på samma gång. FishPro Scout är byggd för sportfiskaren med en aktiv livsstil och är en idealisk mix av överkomlig fiskeupplevelse och familjenöje.

2023

FISH PRO SPORT

En kombination av spänning, mångsidighet och passion i ett heltäckande paket. Utforska platser som tidigare var otillgängliga för traditionella fiskebåtar och upplev flexibiliteten med en av världens mest mångsidiga vattenskotrar.

2023

FISH PRO TROPHY

Vattenskoterentusiaster och inbitna fiskare har drömt om FishPro Trophy med de exklusiva funktioner som perfekt förkroppsligar vad det innebär att äta, sova och andas fiske.

Meny

*mer flikar kommer

Kontakta oss

Vi befinner oss på Mogölsvägen 6 i utkanten av Jönköping.